Salsa vakanties

Stedentrip naar Spanje
Mensen houden er van om kennis te maken met nieuwe culturen. Hoe kan je deze culturen nu beter opsnuiven dan door het boeken van een stedentrip? Veel reizigers vinden het erg leuk wanneer ze gewoon voor één of een paar dagen even de dagelijkse karweien kunnen ontvluchten. Een stedentrip hoeft dan ook helemaal niet lang vliegen te zijn, in tegendeel. Wat bijvoorbeeld te denken van een stad in Spanje? Spanje is niet alleen een uitstekend vakantieland tijdens de zomermaanden, de vele prachtige steden nodigen eigenlijk het hele jaar door uit om te ontdekken. Wil je ook graag een stedentrip Spanje ondernemen? Wij stellen alvast graag twee bijzondere steden in dit zonnige vakantieland aan je voor!

Op stedentrip naar Sevilla

Verschillende toeristische steden staan vaak in de schaduw van andere grootmachten. Dat wil evenwel niet zeggen dat we ze zomaar over het hoofd zouden moeten zien, in tegendeel. Sevilla is zo’n stad. Deze parel van Andalusië heeft haar bezoekers dan ook heel wat te bieden. Niet alleen kan je hier tijdens een stedentrip Sevilla verblijven in enkele van de mooiste en best gewaardeerde accommodaties van Spanje, bovendien zijn er voor de cultuurliefhebber tal van prachtige bezienswaardigheden te ontdekken. Wat bijvoorbeeld te denken van de kathedraal van de stad, het statige koninklijk Paleis en uiteraard het Plaza de Espana? Tel daar ook nog eens die typisch Spaanse lekkernijen onder de vorm van fantastische tapas bij op en je hebt meteen voldoende goede redenen om een stedentrip naar deze bestemming te ondernemen.

Shoppingparadijs Barcelona

Een op toeristisch vlak veel bekender in de oren klinkende naam is uiteraard Barcelona. Deze indrukwekkende stad met een rijke voetbalgeschiedenis heeft dan ook voor iedereen wat wils te bieden. Niet alleen was dit de thuisbasis van de Catalaanse architect Antoni Gaudi, daarnaast is het op vandaag één van de beste steden om te shoppen van Europa. Daarnaast ontdek je hier één van de bekendste en meest waardevolle bezienswaardigheden ter wereld, namelijk de Sagrada Familia. Tel daar ook nog eens bij op dat het mogelijk is om vandaag de dag zeer voordelige vliegtickets Barcelona te boeken en je hebt meteen geen enkele reden meer om niet een stedentrip naar deze fantastische bestemming te overwegen. Kijk ook eens naar Valencia. Een stedentrip Valancia is ook de moeite waard!